duminică, 25 octombrie 2009

E timpul sa intram in NORMALITATE si sa iesim naibii din criza asta

De cand a aparut in viata romanilor omul asta a zis ca e "JUCATOR", si uite asa a jucat la Ministerul Transporturilor de a dsitrus toate guvernele CDR, s-a jucat si cu FLOTA, a jucat la Primaria Bucuresti si nu a facut nimic pacalind la alegeri ca nu a avut Consiluil General de partea sa, a distrus si mitul aliantei DA, a jucat si cu guvernul Boc etc...Un lucru e sigur e JUCATOR dar de "ALBA NEAGRA". A criticat predecesorii ca nu au lasat macar o dara in politica, la momentul ala poate avea dreptate ca noi nu ne multumeam cu putin si vroiam mai mult de la un presedinte, dar acum cand privesti si faci o sumara analiza a omului politic Traian Dictator Basescu constati urmatoarele lucruri:
-a distrus Partidul Democrat faramitand-ul si ducand-ul la dreapta
-a distrus Partidul National Taranesc Crestin si Democrat prin jocurile pe care le-a facut in guvernul din acea vreme
-a rupt Prtidul National Liberal si daca nu era Tariceanu cred ca aveau aceeasi soarta ca taranistii
-a incercat fara succes distrugerea PSD-ului atragand-ul in plasa guvernarii
-primar cu rezultate mediocre , fara nici un proiect major pentru Bucuresti in acea vreme
-devenit presedinte intr-un context emotional in care a mintit: ca va pune tepe in Piata Victoriei, ca s-au furat alegerile, ca va demisiona in 5 min.,plangaret dupa Stolo etc...etc.
-putem uita mascarada cu rapirea ziaristilor
-5 ani i-a masurat lui Nastase termopanele ca sa fie sigur ca nu-l va mai avea ca si contra candidat
- i-a cumintit pe toti cei care incercau sa i se opuna, gen Patriciu sau Becali care au facut cunostinta cu "mititica"
-sa nu uitam casa din Mihaileanu, apartamenul lui Ioana sau de marele europarlamentar EBA, fratele mircea si afacerile lui
-primul presedinte suspendat din istoria postdecembrista
- si ca tabloul sa fie complet prototipul de presedinte JUCATOR s-a pus in opozitie cu toate institutiile statului (de parca numai presedintele este cel mai frumos , cuminte si virgin personaj politic): la inceput a fost Guvernul Tariceanu 2, a urmat cei 322 adica parlamentul, au fost si mogulii presei, a venit randul judecatorilor si procurorilor, iar pentru ca se epuizase cele 3 puteri(binenteles inafara de cea prezidentiaal)ciclul se repeta cu Parlamentul care il vom supune unui referendum.Ca sa uitam de toate scandalurile si certurile ultimilor 5 ani e timpul SA-L TRIMITEM PE MARE, prin disparitia sa de la viata publica poate vom uita de cei 5 ani de conflicte. Am avut parte numai de CIRC ca painea a fost din ce in ce mai greu sa o procuram.
Cu fiecare zi de campanie care trece am convingerea ca DICTATORUL nu mai prinde nici turul 2 .
E timpul sa intram in NORMALITATE si sa iesim naibii din criza asta....

Un comentariu:

Anonim spunea...

Probabil ca multi sunt cei care au aceleasi trairi ca si tine, aceleasi stari de nemultumire fata de ceea ce se intampla in tara acum si in mandatul lui Basescu,implicit. Sper ca electoratul sa voteze schimbarea la alegerile care se apropie